2019-01-24

Bästsäljare - våra mest populära nitverktyg


Vissa av våra produkter är lite extra efterfrågade. Bläddra ner för att se vilka popnitverktyg och blindnitmutterverktyg som är allra populärast just nu. Vi ser en blandning av spännande nyheter och populära klassiker. Kanske hittar du en ny favorit? Klicka på bilderna för att läsa mer och för att beställa. Du kan också utforska hela utbudet i vår webbshop Rivet-Expert.

5. AS-4 Tryckluftsdriven blindnitmuttertång



På femte plats av våra just nu mest sålda produkter hittar vi den tryckluftsdrivna blindnitmuttertången AS-4. Detta verktyg är användarvänligt och passar utmärkt för tunga, industriella applikationer. Med AS-4 kan du montera blindnitmuttrar M3 – M4 – M5 – M6 – M8 – M10 – M12. 


4. PLRS Manuell popnittång



En annan av våra just nu bäst säljande produkter är den smidiga popnittången PLRS. Detta verktyg passar utmärkt för mer sporadisk användning och har en fjäderretur för att underlätta användning. Popnitar från 2,4 upp till och med 5,0 kan monteras med denna nittång.


3. RE-50 Batteridriven popnittång




Ett av våra senaste tillskott i sortimentet är också en av bästsäljarna. RE-50 tillhör den senaste generationens batteridrivna popnittänger som är lättare men samtidigt snabbare och starkare. RE-50 är lämplig för popnitar från ø 2,4 till och med 5,0 mm.


2. PL-10N Manuell blindnitmuttertång




På en silverplacering av våra populäraste verktyg kommer just nu blindnitmuttertången PL-10N. Tvåhandsgreppet ger mer kraft och gör verktyget mycket användarvänligt. Detta verktyg passar för montering av blindnitmutter typ M5 - M6 - M8 - M10.


1. PL-12N Manuell blindnitmuttertång




Det allra mest sålda verktyget i vår webbshop är just nu PL-12N. Denna populära blindnitmuttertång är mycket kraftig, är utformad för tvåhandsanvändning och har en inbyggd spärrfunktion. PL-12N är avsedd för blindnitmutter typ M5 - M6 - M8 - M10 - M12.