2018-10-25

Tryckluftsdrivna popnittänger och blindnitmuttertänger - nu till specialpris


Tryckluftsdrivna nitverktyg är det rätta valet för användare som ställer höga krav på effektivitet och som har tillgång till tryckluft. Med en tryckluftsdriven popnittång eller blindnitmuttertång kan en större serie popnitar eller blindnitmuttrar monteras på ett snabbt och effektivt sätt.

Rivet-Expert har just nu ett tillfälligt erbjudande på tryckluftsdrivna nitverktyg. Samtliga av dessa verktyg är utvecklade för professionell användning och är lämpliga för krävande applikationer.

Se utbudet nedan som just nu finns till rabatterat pris i webbshoppen. Klicka på bilderna för att komma till respektive produktsida.


AS-1 Tryckluftsdriven popnittång 



AS-1 är avsedd för popnit från ⌀ 2,4 till 5,0 mm i aluminium, stål och rostfritt stål. Det är en användarvänlig popnittång med en vikt på endast 1,25 kg och en slaglängd på 17 mm. Läs mer och betsäll här.


AS-2 Tryckluftsdriven popnittång



AS-2 klarar popnit från ⌀ 4,0 till 6,4 mm i aluminium, stål och rostfritt stål. Detta användarvänliga nitverktyg väger 1,65 kg och har en slaglängd på 21 mm. Läs mer och beställ här.


AS-3 Tryckluftsdriven popnittång



AS-3 är avsedd för popnit från ø 4,8 upp till 6,4 mm i aluminium, stål och rostfritt stål och även för strukturella blindnitar. Denna popnittång väger 1,8 kg och har en slaglängd på 25 mm. Läs mer och beställ här.


AS-4 Tryckluftsdriven blindnitmuttertång



AS-4 är avsedd för blindnitmutter av typerna M3 - M4 - M5 - M6 - M8 - M10 - M12. Detta verktyg har en vikt på 1,65 kg och en slaglängd på 7 mm. Läs mer och beställ här.


I Rivet-Experts webbshop hittar du samtliga av dessa nitverktyg, ytterligare verktyg samt tillhörande blindnitar och blindnitmuttrar.