2018-09-20

Gesipa - rätt verktyg gör halva jobbet


För att få ett optimalt resultat med din popnitning krävs verktyg som är anpassade för din specifika användning. För mindre och enklare popnitning kan ett manuellt handverktyg vara ett fullgott alternativ. Har du dock en något mer krävande användning eller ska applicera en större mängd popnitar bör en batteridriven eller tryckluftsdriven popnit- eller blindnitmuttertång övervägas.

Att använda verktyg av låg kvalitet eller ett som inte är anpassat för ditt arbete sliter på dig eller dina anställda och kräver onödig tid och energi. Som tur är finns det högkvalitativa verktyg som gör jobbet så enkelt som möjligt.

Vi på Rivet-Expert är väldigt glada och stolta över att presentera vårt samarbete med en annan expert inom popnitning, nämligen Gesipa GmbH. Gesipa grundades 1955 och är ett ledande företag inom blindnitteknik. Detta tyska företag har bevisat sig vara ett tryggt och pålitligt alternativ med sin höga kvalitet och innovativa lösningar.


I tillägg till våra egna popnittänger och blindnitmuttertänger finns nu i webbshoppen:



Klicka på länkarna ovan för att se vårt utbud från Gesipa eller kontakta oss direkt på telefon 040-655 70 18 eller info@rivet-expert.com.